Barbaros Kutlutaş Ortaokulu 2024-2028 Stratejik Plan Dış Paydaş Anketi (Velilerimiz Dolduracaktır)

Bu anket, Barbaros Kutlutaş Ortaokulu 2024-2028 Stratejik Plan hazırlık çalışmaları çerçevesinde velilerimizin Müdürlüğümüz ve muhatap olduğunuz okul/kurum faaliyetlerine ilişkin görüş ve önerilerinin alınması amacıyla geliştirilmiştir. Dış Paydaş Anketi çalışması ile elde edilecek veriler Çaycuma İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2024-2028 Stratejik Planı hazırlık çalışmalarında kullanılacak olup kişisel bilgilerinizle ilgili herhangi bir veri toplanmayacaktır. Bu çalışmanın başarıya ulaşması öncelikle ankette yer alan ifadelere katılımınızı belirtirken göstereceğiniz dikkat ve özene bağlıdır. Tüm soruların cevaplandırılması ve katılımın en üst düzeyde sağlanabilmesi önem taşımaktadır. Katkılarınız için teşekkür ederiz.

Yayın: 10.01.2024 - Güncelleme: 10.01.2024 14:06 - Görüntülenme: 788