8. Sınıf Öğrencilerimiz Kariyer Günleri Programımıza Katıldılar.

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak bir üst eğitim öğretim kurumu olan ortaöğretim kurumlarını tanımaları, hedeflerini belirlemeleri, motivasyonlarını yüksek tutmaları amacıyla kariyer günü etkinlikleri düzenliyoruz.

Etkinliğimizin bugünkü konukları Diyetisyen Gamze TABAKOĞLU ve Veteriner Hekim M. Mücahit TABAKOĞLU oldu.

Değerli konuklarımıza katkıları için teşekkür eder, öğrencilerimize eğitim ve kariyer yolculuklarında başarılar dileriz.

Zonguldakta düzenlenen okul sporları Modern Pentatlon müsabakalarında Barbaros Kutlutaş Ortaokulu öğrencileri başarı listesi

Küçük Erkekler İl İkincisi: Egehan Gemici

Küçük Erkekler İl Üçüncüsü: Batu Düzlü

Küçük Erkekler İl Dördüncüsü: Asım Çetin Aytekin

Yıldız Kızlar İl Birincisi: İnci Mocan

Yıldız Erkekler İl İkincisi: Ali Kıvanç Kaya

Yıldız Erkekler İl Üçüncüsü: Mustafa Buğra Karakaş

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Türkiye Yeșilay Cemiyeti tarafından düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması kapsamında yarışmaya katılan okulumuz öğrencisi ELA NUR ATILGAN, Edebi Eser alanında birinci olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Belgin Albuz 'un ortak olarak katıldığı uluslararası e twinning projesi "We and Global Challenges", proje bilgilendirme ve tanışma toplantısı ile başladı. Proje, öğrencilerin küresel mücadeleler konusunda farkındalığını artırmayı ve alınabilecek önlemler hakkında araştırma yapmalarını amaçlıyor.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi sebebiyle okul programımızı gerçekleştirdik. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

5E sınıfı öğrencileri Polonya'daki öğrencilerle tanışma toplantısı yaptı. Kendilerini İngilizce tanıtma fırsatı bulan öğrencilerimiz, yabancı dil konuşma becerisini farklı platformlarda pratik yapma şansı buldu.

Okulumuzda İstiklal Marşı’nı En Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü vesilesiyle okulumuz bünyesinde düzenlenen İstiklal Marşı'nı en güzel okuma yarışmasında;

1. Başar Sarı ve Ela Nur Atılgan

2. Hilal Kurtman

3. Mete Kaan Toprak

olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921'de Milli Marş olarak kabul edilmesiyle "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" nün yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Sıfır Atık yarışmasında Zonguldak ilinden yapılan başvuruların değerlendirme sonuçları açıklandı.

ATIKTAN SANATA İLERİ DÖNÜŞÜM YARIŞMASINDA ORTAOKUL DÜZEYİNDE İL 1.Sİ

Okulumuz  7/A sınıfı öğrencisi Başak ACER'in yaptığı Atıktan Frida Kahlo Tablosu 1. seçilmiştir.

Öğrencimiz Başak ACER ve öğretmenimiz Nuray TOKSOY’u tebrik ediyoruz. Türkiye finallerinde de başarı diliyoruz.

1-7 Mart Deprem Haftası'nda farkındalık oluşturmak ve afetlere karşı hazır olunması amacıyla tüm ülkede yapılan "Deprem ve Personel Tahliye Tatbikatı" okulumuzda da başarıyla gerçekleştirildi.

Sıfır Atık Projesi kapsamında, “Sıfır Atık Projeleri Yarışmasında” ilçe birincisi olan öğrencimiz Ekin Zeren İLHAN ve öğrencimize rehberlik eden öğretmenimizi tebrik eder, ilde yapılacak yarışmada başarılar dileriz.

Sıfır Atık Projesi kapsamında, “Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Yarışmasında” ilçe birincisi olan öğrencimiz Başak ACER ve öğrencimize rehberlik eden öğretmenimizi tebrik eder, ilde yapılacak yarışmada başarılar dileriz.

Öğrencilerimiz Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına katılım sağladılar.

ZEKA OYUNLARI İLÇE TURNUVASI SONUÇLARI

KÜRE OYUNU

5A MERTALİ GÖKBUDAK. İLÇE 1.Sİ

PENTAGO OYUNU

5C ALP GİRAY ARSLAN. İLÇE 1.Sİ

REVERSİ OYUNU

8I ASYA MUHAN. İLÇE 3.SÜ

KULAMİ OYUNU

8I GÜLCE NİSA ARSLAN. İLÇE 5.Sİ

MANGALA OYUNU

7I MUHAMMET UĞUR. İLÇE 15.Sİ

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak bir üst eğitim öğretim kurumu olan ortaöğretim kurumlarını tanımaları, hedeflerini belirlemeleri, motivasyonlarını yüksek tutmaları amacıyla kariyer günü etkinlikleri  düzenliyoruz.

Öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyor olmanın bilinçli sorumluluğuyla, onların sağlıklı ve doğru kararlar alabilmelerine destek olabilmek, yaşamlarının belki de en önemli kararlarından biri olan lise seçimi konusunda onları bilgilendirmek amacıyla yapılan “Kariyer Günü”  etkinliklerimizin üçüncüsünü gerçekleştirdik.

Etkinliğimizin söyleşi biçiminde düzenlenmiş “Farklı Kariyer Öyküleri” adlı oturumunda Çaycuma İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Doktor Ayça ARSLAN ve Hemşire Nurgül ARSLAN'ı ağırladık.

26 Şubat -3 Mart 2024 tarihleri arasında kutlanacak olan "Vergi Haftası" kapsamında Vergi Dairesini ziyaret ettik.