VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! (EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE)

Kıymetli Velilerimiz (Annelerimiz),

İçişleri Bakanlığımızın "En İyi Narkotik Polisi Anne" Projesi kapsamında yürütülmekte olan Narko-Rehber Eğitim faaliyetleri çerçevesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Suçlarıyla Mücadele, Uyuşturucu Madde Bağımlılığından gençlerin korunması ve daha etkin mücadele edebilmek amacıyla öğrenci olmamak kaydıyla vatandaşlara İlçemiz Çaycuma Emniyet Müdürlüğünün Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 09/11/2021 (salı günü) tarihi saat 14:00'te Çaycuma Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Covid-19 tedbirlerine riayet edilerek eğitim düzenlenecektir. Bu verilecek eğitim çocuklarımızın kötü alışkanlıklara karşı korunmaları açısından çok önemli olduğundan özellikle annelerimizin bu seminere katılması aileler için çok faydalı olacaktır.

Yayın: 04.11.2021 - Güncelleme: 04.11.2021 15:16 - Görüntülenme: 156