Ara

Oynayarak Öğreniyorum eTwinning Projesi etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz okul dışarıda günü etkinliklerinde engelli bireylerimizi daha iyi anlayabilmek için empati etkinliği gerçekleştirdiler.Ardından hissettikleri duyguları bizlerle paylaştılar.

Video:

Ara

Öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler Dersinde  öğrendiklerini pekiştirmek için wordwall web2.0 aracı ile kazanımlar ile ilgili oyunlar oynadı. Öğrencilerimiz hem eğlendi hem de öğrendi.

Ara

Oynayarak Öğreniyorum eTwinning kasım ayı etkinlikleri kapsamında Sosyal bilgiler Öğretmenimiz Gökçe Seray ARSLAN'ın danışmanlığında öğrencilerimiz atık malzemelerden faydalanarak , kullanabilecekleri materyaller ürettiler ve artık malzemeleri değerlendirdiler.

Ara

Oynayarak Öğreniyorum eTwinning Projesi etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz tüm ortak okulların katılımı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili Zumpad Web2.0 aracı ile akrostiş şiir yazdılar.Ardından öğrencilerimiz şiirlerini seslendirdiler.

Ara

Oynayarak Öğreniyorum eTwinning Projesi Ekim ayı etkinlikleri kapsamında danışman öğretmenimiz Gökçe Seray ARSLAN rehberliğinde öğrencilerimiz kodlama çalışması gerçekleştirdiler.Daha sonra öğrencilerimiz katılımlarından dolayı sertifikalarını  aldılar.

Ara

Oynayarak Öğreniyorum eTwinning Projesi Ekim ayı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Canva Web2.0 aracında ortaklaşa afiş çalışması yaptılar.

Ara

Okulumuz İngilizce öğretmeni Belgin Albuz 'un Gürcistan daki bir okulla ortak yürüttüğü "For The Better World" e twinning projesi kapsamında okulumuz öğrencileri Gürcistan daki arkadaşları ile zoom üzerinden yapılan webinarla bir araya geldi. Düzenlenen webinarda okulumuz öğrencileri ülkemizin tarihi, kültürü, geleneksel halk oyunları, yemekleri ve önemli turistik yerleri ve doğal güzellikleri hakkında tanıtım yaptı.

Sunum yapan öğrencilerimiz :

6/B Çağrı Çarşanba

6/B Cumhur Akça

6/I Gülce Nisa Arslan

Ara

Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günü. Bu günde dünya çapında organizasyonlar düzenlenmektedir. Bu özel gün okulumuzda da çeşitli etkinliklerle kutlandı ve öğrencilerimizde farkındalık oluşturuldu.

Kas

Okulumuz Aşkın Gözyaşları ile tanınan ve pek çok önemli esere imza atan eğitimci yazar Sinan YAĞMUR'u ağırladı. Bir dizi etkinlik için ilçemizde bulunan tanınmış yazar okulumuz öğrencileriyle Kitap Okumanın Önemi konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Kas

Çaycuma  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ ve  Şube Müdürümüz Sayın Nusret PARLAK ile birlikte okulumuzda yapılan çalışmaları yerinde görmek, talep, ihtiyaç ve sorunları tespit etmek amacıyla okulumuzu ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail BAŞ okulumuzda yapılan çalışmalar için teşekkür edip, başarılar diledi.

Kas

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Belgin ALBUZ tarafından yürütülen "Visulal Learning with Mind Mapping" (Zihin Haritalama ile Görsel Öğrenme) adlı e-twinning projesi ile Avrupa Kalite Etiketi aldık. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Çaycuma'da ortaokul öğrencileri arasında  düzenlenen satranç turnuvasında okulumuz 5.sınıf öğrencilerinden Selim İnam 3. olarak güzel bir başarı elde etmiştir. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri, ilçenin Nihat Kantarcı Caddesi üzerinde bulunarak yollarda araç sürücülerine, yaya geçitlerinde şoförlere 'Öncelik Yayanın' sloganı ile bilgi içerikli broşürler dağıtarak kitap hediye etti.

Yaya geçidinde durarak sürücüleri bilgilendiren öğrencilere, trafik polisi ve jandarma trafik ekipleri de eşlik etti.

Ekm

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gökçe Seray ARSLAN,  Sosyal Bilgiler dersini daha eğlenceli hale getirip kalıcı öğrenmeyi sağlamak amacıyla  5. ve 6. sınıf öğrencilerimizle birlikte aralarında ülkemizin çeşitli şehirlerinden, Azerbaycan ve İtalya'dan ortakların da olduğu "Oynayarak Öğreniyorum" projesine dahil oldular. Tanışma toplantısında çeşitli branştaki öğretmenler derslerini nasıl daha zevkli hale getirebilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulundular ve görev dağılımını gerçekleştirdiler.

Ekm

Okulumuz İngilizce öğretmeni Belgin Albuz, ''Etkinliklerle Tam Öğreniyorum'' adlı e twinning projesine ortak olarak dahil olmuştur.