İlgi ve emeklerinden dolayı öğrencilerimize, Görsel Sanatlar öğretmenimiz Nuray Toksoy'a ve teknik desteği için de Selim Ercan SÜZER öğretmenimize teşekkür ederiz.

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılının "Türkiye Afet Eğitim Yılı" olarak belirlenmesi nedeniyle tüm ülkede olduğu gibi Zonguldak ilimizde de "Afet Eğitim Seferberliği" başlatıldı.

Deprem Uyarır Bilinç Kurtarır eTwining projesi kapsamında 28 şubat  Sivil Savunma Günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Türkiye'nin dört bir yanından katılımcılar desteklerini verdiler. Okulumuz  öğrencileri de bu anlamlı günde Sivil Savunma yetkililerini unutmayarak iyiki varsınız dediler.

Ock

Zihin Haritalama ile Görsel Öğrenme e-twinning projesi kapsamında tüm proje paydaşlarının katılımıyla çevrimiçi platformda kahoot uygulaması kullanılarak 10 Ocak 2021 tarihinde 'Zihin Haritalama ve Görsel Öğrenme '' bilgi yarışması gerçekleştirildi.