Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak bir üst eğitim öğretim kurumu olan ortaöğretim kurumlarını tanımaları, hedeflerini belirlemeleri, motivasyonlarını yüksek tutmaları amacıyla kariyer günü etkinlikleri  düzenliyoruz.

Öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyor olmanın bilinçli sorumluluğuyla, onların sağlıklı ve doğru kararlar alabilmelerine destek olabilmek, yaşamlarının belki de en önemli kararlarından biri olan lise seçimi konusunda onları bilgilendirmek amacıyla yapılan “Kariyer Günü”  etkinliklerimizin üçüncüsünü gerçekleştirdik.

Etkinliğimizin söyleşi biçiminde düzenlenmiş “Farklı Kariyer Öyküleri” adlı oturumunda Çaycuma İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Doktor Ayça ARSLAN ve Hemşire Nurgül ARSLAN'ı ağırladık.

Değerli konuklarımıza katkıları için teşekkür eder, öğrencilerimize eğitim ve kariyer yolculuklarında başarılar dileriz.

26 Şubat -3 Mart 2024 tarihleri arasında kutlanacak olan "Vergi Haftası" kapsamında Vergi Dairesini ziyaret ettik.

REVERSİ OYUNU

1. 8I ASYA MUHAN

2. 8A BERKANT AKİF ARABACI

3. 7C SELİNAY TOPCU

Asya MUHAN okulumuzu İlçe turnuvasında temsil edecektir.

KÜRE OYUNU

1. 5A MERTALİ GÖKBUDAK

2. 5A İSLAM YILMAZ

3. 7G BERAT OKTAY TÜRK

Mert Ali GÖKBUDAK okulumuzu İlçe turnuvasında temsil edecektir.

KULAMİ OYUNU SONUCU

1. 8I GÜLCE NİSA ARSLAN

2. 5A TÜRKER İNAN

3. 6C FATİH MEHMET KÖSE

Gülce Nisa ARSLAN okulumuzu İlçe turnuvasında temsil edecektir.

26 Şubat - 3 Mart 2024 tarihleri arasında kutlanacak olan "Vergi Haftası" kapsamında öğrencilerimizin bilgi ve bilinçlenmeleri için sunum yapıldı.

PENTAGO TURNUVASI SONUCU

1. 5C ALP GİRAY ARSLAN

2. 5H YİĞİT ALP YALÇIN

3. 6İ AYTUĞ BERK ÖZDERE

Alp Giray ARSLAN ilçe turnuvasında okulumuzu temsil edecektir.

Sıfır atık projesi kapsamında öğrencilerimiz yaratcılıklarını ve hayal güçlerini ön plana çıkararak bir sergi hazırladılar. Görsel Sanatlar öğretmenimiz Nuray TOKSOY ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Çaycuma ilçe genelinde düzenlenecek olan akıl ve zeka oyunları turnuvasında okulumuzu temsil edecek öğrencileri belirlemek amacıyla okulumuzda turnuvalar düzenlenmektedir.

Bugün yapılan mangala turnuvaları sonucunda;

1. 7I MUHAMMET UĞUR

2. 6I ELİFNAZ AKYÜZ

3. 6İ ALİ EYMEN MAVİLİ   finale kalmıştır.

Mangala da okulumuzu İlçe turnuvasında Muhammet UĞUR temsil edecektir.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda,  Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen  2023 - 2024 sezonu okul sporları Puanlı Atletizm Yıldızlar İl Birinciliği müsabakalarında okulumuz birinci oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Öğrencilerimiz, İnsan Hakları Eylem Planı Şubat ayı etkinlikleri kapsamında  İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek bu meslek hakkında tanıtım ve bilgilendirme sahibi oldular. Öğrenciler Çaycuma İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet TONGA'ya meslek hakkında merak ettiklerini sorarak sohbet ettiler. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi misafir ederek değerli bilgilerini bizlere aktaran başta Sayın Samet TONGA'ya ve tüm personele teşekkür ederiz.

Zonguldak ili T3 Vakfı İl Sorumlusu Nermin ZOR, Zonguldak Gençlik Merkezi Deneyap Sorumlusu Serpil DÖKMECİ ve Gönüllü Resim Öğretmeni Sedanur GÜR okulumuza ziyarette bulunarak Teknofest ve Deneyap başvuru süreci kapsamında bilgilendirme semineri gerçekleştirdiler. Seminerde, yarışmaların tarihçesi, amacı ve basvuru koșulları hakkında bilgi verildi.

İş ve Meslek Danışmanı Dilek ÇAVUŞ (İŞKUR) tarafından 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik meslek seçiminin önemi konulu seminer gerçekleştirildi.

DEMPOWER: Democratic Empowerment at School eTwinning Projesi Okulumuzda Başlamıştır.

Okulumuz;  Sosyal bilgiler öğretmenimiz Gökçe Seray ARSLAN danışmanlığında, öğrencilerimizle birlikte uluslararası eTwinning projesine başladı. Hayatımızda demokrasi ve değerleri üzerine dikkat çekmek, bilinçlendirmek amacıyla kurulan proje hem yurtiçi hem de yurt dışı olmak üzere 20 öğretmen eşliğinde mayıs ayına kadar yürütülecektir.