ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Barbaros Kutlutaş Ortaokulu

Şbt

6 ŞUBAT'TA MEYDANA GELEN DEPREMLERDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN SAYGI DURUŞU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

"Asrın Felaketi" olarak nitelendirilen ve 06 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremlerde vefat eden vatandaşlarımızın anısına düzenlenen 1(bir) dakikalık saygı duruşuna, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Baş, Şube Müdürleri Sayın Muhammet Atlı, Sayın Özkan Yıldırım, Sayın İsmail Çelebi ve Sayın Veli Ceng, okulumuzdaki öğrenciler, öğretmenler ve okul yöneticilerimiz ile beraber katıldılar.

Saygı duruşu sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Baş şunları söyledi; 6 Şubat'ta 11 ilimizde büyük acılar ve kayıplar yaşanmasına sebep olan depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, milletimize sabır diledi. Rabbim bir daha böyle afetleri bizlere yaşatmasın dedi.

Ock

Okullar arası masa tenisi il birinciliğinde okulumuz erkek takımı il 2. si kız takımımız il 4. sü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

İlteriş Kutluk Kağan Parıltı

Feda Deniz Keskin

Kuzey Gemici

Yağmur Gemici

Yağmur Naz Sezer

Zonguldak Okullararası Yüzme Yarışlarına katılarak okulumuzu temsil eden

İnci Mocan,

50 mt. Kelebekte 1.

400mt Serbestte 2.

200mt. Karışıkta 3.

50 mt Serbestte 3. olarak yarışları tamamlamıştır. Kendisini tebrik ediyoruz.

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılı birinci dönem sonu Kaymakam Sayın Mehmet Göze, okulumuz öğrencilerinin karne heyecanına ortak olmak için ziyarete geldi. Ziyaret esnasında İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Göze'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ ve Şube Müdürleri Sayın Özkan Yıldırım Sayın Muhammet Atlı ve Sayın İsmail Çelebi eşlik ettiler. Okulumuzda sınıfları gezerek öğrencilere karne dağıtan Kaymakamımız Sayın Mehmet Göze, öğrencilerle sohbet edip, onların heyecanına ortak oldu.

Öğrencilere tatilde hem dinlenip hem de bol bol kitap okumalarını ve kültürel aktiviteler içerisinde yer almalarını tavsiye eden Kaymakamımız Sayın Mehmet Göze öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek '2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin güzel ve başarılı bir eğitim öğretim süreci olarak geçirmek nasip olur inşaallah diyerek, iyi tatiller' dileğinde bulundu.

Ock

Okulun dönem sonu etkinlik haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Çaycuma TSO Fen Lisesi ve Oktay Olcay Yurtbay Anadolu Liselerini ziyaret etmişlerdir. Ziyaretlerinde ev sahipliği yapan tüm okullara ve idarecilerine teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz "Dönem Sonu Etkinlik Haftası" kapsamında yaptıkları etkinliklerle yeteneklerini geliștirme ve sergileme, takım çalışmasının başarıdaki rolünü öğrenme ve keyifli vakit geçirme fırsatı buldular.

Ock

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Gökçe Seray ARSLAN'ın öncülüğünde okulumuz adına yürütülen LETS CLIMATE ACTION adlı projemiz bu sefer de Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmistir. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Zonguldak Sporcu Fabrikası kapalı spor salonunda 3 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılan Yıldız Erkek Serbest Güreş il seçmelerine okulumuz öğrencileri 7 sporcuyla 5 siklette katılmış,

2 birincilik

3 ikincilik

2 üçüncülük

kazanmıştır.

85kg Eymen Efe KAVAK 1.

52kg Batuhan PEKMEZCİ 1.

68kg Ege AYTEKİN 2.

38kg Hamza Talha ÇİÇEK 2.

75kg Durmuş Kutay MUTLUBAŞ 2.

56kg Kutay AVCI 3.

68kg İshak Utku KANBAK 3. olmuştur.

Ara

Çedes Projesi Aralık ayı değeri yardımlaşma ve merhamet konulu panomuzu hazırladık.

Ara

Çaycuma İmam Hatip Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını ziyaret ettik.

Ara

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 15-17 aralık tarihlerinde Düzce'de düzenlenen 8-9-10 Yaş Tenis Turnuvasında mücadele eden 5E sınıfı öğrencimiz Sarp YILDIZ 10 Yaş Erkekler kategorisinde 2.olmuştur. Öğrencimizi, antrenörlerini ve ailesini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Kız voleybol takımımız Zonguldak yıldızlar voleybol il birinciliği müsabakalarında yarı finale kaldı.