Siber Zekâ

Bilgi Yarışması

2      0      2        1

Kıymetli Velilerimiz (Annelerimiz),

İçişleri Bakanlığımızın "En İyi Narkotik Polisi Anne" Projesi kapsamında yürütülmekte olan Narko-Rehber Eğitim faaliyetleri çerçevesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Suçlarıyla Mücadele, Uyuşturucu Madde Bağımlılığından gençlerin korunması ve daha etkin mücadele edebilmek amacıyla öğrenci olmamak kaydıyla vatandaşlara İlçemiz Çaycuma Emniyet Müdürlüğünün Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 09/11/2021 (salı günü) tarihi saat 14:00'te Çaycuma Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Covid-19 tedbirlerine riayet edilerek eğitim düzenlenecektir. Bu verilecek eğitim çocuklarımızın kötü alışkanlıklara karşı korunmaları açısından çok önemli olduğundan özellikle annelerimizin bu seminere katılması aileler için çok faydalı olacaktır.

Sevgili öğrencilerimiz, değerli velilerimiz,

Okul giriş çıkış saatlerimiz güncellenmiştir. Tüm öğrencilerimize önemle duyrulur.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Ağu

MEB 2021 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu güncellendi.

Ağu

Sevgili öğrencilerimiz, 5 Eylül 2021 tarihinde yapılacak olan bursluluk sınavı giriş belgeleri yayınlanmış olup, sınava gireceğiniz okulları öğrenebilirsiniz.

Ağu

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına (DYK) başvuru tarihleri uzatılmıştır.

Öğretmen başvuruları, 03 Eylül 2021 tarihine,

Öğrenci başvuruları, 10 Eylül 2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Sevgili öğrencilerimiz,

Okulumuzda 8.sınıflarımıza yönelik açılacak olan destekleme ve yetiştirme kurslarımızın takvimi aşağıda belirtilmiş olup, takvime göre başvurularınızı yapınız. Kurslar yıllık olduğundan takvime uyulması konusunda gereken hassasiyeti gösterelim.

Haz

7 Haziran 2021 tarihinde okulumuzda başlayacak olan  haftada 2 gün yüz yüze eğitim kapsamında işlenecek derslere katılım durumunu aşağıdaki form linkine tıklayarak doldurunuz.

Haz

Sayın Velilerimiz,

7 Haziran 2021 Pazartesi günü başlayacak olan yüz yüze eğitime öğrencinizin katılıp katılmayacacağını 2 Haziran Çarşamba günü (bugün) akşamına kadar mutlaka whatsapp üzerinden sınıf öğretmenlerimize Öğrencim KATILACAK ya da Öğrencim KATILMAYACAK şeklinde belirtiniz. Sınıflarımız bu sayılara göre belirlenecektir.

May

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdüdrlüğünün LGS Online Kazanım Değerlendirme Sınavı 25.05.2021 tarihinde saat 10.00 da yapılacaktır.

ZONGULDAK_ÖDM_ONLİNE_SINAV_YÖNERGESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇAYCUMA ÖĞRENCİLERİ SINAVA GİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sevgili Öğrencilerimiz, Kıymetli Veliler,

2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem derslerinin sınavla değerlendirilmesi durumunu okulumuz tarafından hazırlanan dilekçeyi doldurarak bize bildirebilirsiniz. Dilekçeleri 26.05.2021 Çarşamba günü saat 16.00'ya kadar okulumuza bırakabilir ya da sınıf şube rehber öğretmenlerinize imzalı bir şekilde Whatsapp üzerinden ulaştırabilirsiniz.

5, 6, 7 ve 8. Sınıf Düzeylerinde 7 ve 8. Ünite Çalışma Fasikülleri Yayımlandı

Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Öğretmenlerimiz,

03.05.2021 Pazartesi gününden itibaren uygulayacağımız yeni uzaktan eğitim ders başlama ve bitiş saatlerimiz aşağıdaki görselde gösterildiği gibidir.

Sevgili 7 ve 8. Sınıf Öğrencilerimiz,

03.05.2021 Pazartesi gününden itibaren uygulayacağımız ders programımız aşağıdaki gibidir. Derslere, ders programına göre hazırlıklı olarak katılmanız rica olunur.