Gece Yolcuları Barbaros Kutlutaş Ortaokulunda

Dilimizin Zenginlikleri Projesi yazar-okur buluşmaları kapsamında eğitimci yazar Murat YILDIZ imza ve söyleşi için 8 Mayıs Çarşamba günü okulumuza konuk oluyor.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav’ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Merkezi sınav başvuruları 18-29 Mart tarihleri arasında alınacak.

Sınava katılım isteğe bağlı olup katılmak isteyen öğrenciler başvurularını 18-29 Mart'ta "e-Okul" üzerinden gerçekleştirecektir.

Millî Eğitim Bakanlığınca, okullarda üç dalda "sıfır atık" temalı yarışma düzenlenecek.

Ock

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu Yayımlandı

Başvurular: 13 Şubat - 1 Mart 2024

Sınav: 21 Nisan 2024

Sonuçlar: 17 Mayıs 2024

Ock

Barbaros Kutlutaş Ortaokulu müdürlüğü olarak 2024-2028 Stratejik Plan hazırlama aşamasında sizin görüşleriniz bizim için önemlidir.

Ock

Bu anket, Barbaros Kutlutaş Ortaokulu 2024-2028 Stratejik Plan hazırlık çalışmaları çerçevesinde velilerimizin Müdürlüğümüz ve muhatap olduğunuz okul/kurum faaliyetlerine ilişkin görüş ve önerilerinin alınması amacıyla geliştirilmiştir. Dış Paydaş Anketi çalışması ile elde edilecek veriler Çaycuma İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 2024-2028 Stratejik Planı hazırlık çalışmalarında kullanılacak olup kişisel bilgilerinizle ilgili herhangi bir veri toplanmayacaktır. Bu çalışmanın başarıya ulaşması öncelikle ankette yer alan ifadelere katılımınızı belirtirken göstereceğiniz dikkat ve özene bağlıdır. Tüm soruların cevaplandırılması ve katılımın en üst düzeyde sağlanabilmesi önem taşımaktadır. Katkılarınız için teşekkür ederiz.

1. Dönem 2. Ortak Sınav Tarihleri

Ara

Kızılay'ın "Okulumda Kanpanya Var, İyilik Yolunda Sınıflar Yarışıyor" sloganı ile hayata geçirdiği kan bağışı kampanyası kapsamında Okulumuz BARBAROS KUTLUTAŞ ORTAOKULU ile ȘEHİT AYDIN BERBER ANADOLU LİSESİ tarafından birlikte organize edilen "KAN BAĞIŞI KAMPANYASI" 14 Aralık 2023 Perșembe günü saat 10.00 - 17.00 arasında Barbaros Kutlutaș Ortaokulu spor salonunda yapılacaktır. "Kan yapılamayan tek ilaçtır" bilinci ile kampanyamızda sizleri de kan bağışına davet ediyoruz.

1. Dönem 1. Ortak Sınav Tarihleri